Wordt lid van onze nieuwsbrief
Radio 4ConcertzenderClassic FMKlara ContinuoRadio Bach Radionomy
radio luisteren
Klassiekemuziek.nl

links


Op deze pagina denken we in de toekomst een mooie verzameling internet adressen op te bouwen.
Uzelf kan daar behulpzaam bij zijn door ons internet links aan te leveren. Ook kunt u als u muzikant bent of werkzaam bent in de klassieke muziek sector, een internet link doormailen.
info@klassieke-agenda.nl------------------------------------------------

EM-Cultuur is ontstaan in 2007 uit een fusie tussen Buro Menno Heling (uitgever) en DataMagic (software ontwikkeling). We werken al meer dan 25 jaar in de ICT, software-ontwikkeling en web-bouw; in en rond de culturele sector. Vanaf 2011 is Menno Heling weer uitgever en keert EM-Cultuur terug naar de core business. 

Met een klein en hecht team hebben we ons gecommitteerd aan de culturele sector en ondersteunen we de online marketing met onze software, adresbestanden en diensten.

EM-Cultuur blijft ondanks de ‘last’ van de bezuinigingen bij de culturele sector. De sector; haar producten en de mensen die er voor werken zijn ons dierbaar.
We zijn er voor u, en we denken graag met u mee!
------------------------------------------------www.hannick.nl 
Al meer dan 20 jaar uw specialist in Opera & Concertreizen en Incentives & Groepsreizen
 

De afdeling klassieke muziekreizen biedt zowel operareizen en concertreizen in groepsverband aan als individuele en maatwerk muziekreizen.
De afdeling 
Incentives en Groepsreizen organiseert groepsreizen op maat voor bedrijven, organisaties en brancheverenigingen.-------------------------------------------------
De Schubert Stichting werd opgericht in 1993 en stelt zich ten doel om de bestudering en uitvoering van Schuberts werken te bevorderen, in het bijzonder van diens liedoeuvre. De stichting werd door de belastingdienst aangemerkt als een algemeen nut beogende instelling (ANBI). 


-------------------------------------------------

Written in Music is hét online magazine waar de liefde voor muziek centraal staat. Een magazine bedoeld om eenieder die niet binnen 1 bepaald genre kijkt en luistert optimaal te kunnen bedienen met muziek-nieuws en recensies.
WiM weet zich omringd door de meest veelzijdige en enthousiaste muziekjournalisten die ons land rijk is.--------------------------------------------------


Ga voor Recensies, Meningen en Artikelen over klassieke muziek naar:
Klassiekshop Weblog op,
-------------------------------------------------

http://www.utrechtklassiek.nl 
Welkom bij de agenda Muziek in de Utrechtse binnenstad. De redactie besteedt veel aandacht aan het up-to-date houden van de agendagegevens

--------------------------------------------------------------

Centrum voor Oude Muziek & Dans

De activiteiten van het Centrum voor Oude Muziek & Dans zijn:

individuele lessen op verschillende instrumenten (o.a.clavecimbel, viool, blokfluit, traverso);
incidentele en ensemble- en groepslessen;
leerlingenconcerten;
de halfjaarlijkse projecten van Diletto Musicale, een amateurorkest en -koor voor barokmuziek;