Radio 4ConcertzenderClassic FMKlara ContinuoRadio Bach Radionomy
radio luisteren
Klassiekemuziek.nl
  ZOEKEN  NAAR  een  concert           
Valentine Classics at the Movies (VIP)


Verdi, Black, Gershwin, Bernstein, Rachmaninoff, Prokofjev, Bizet


Uitvoerenden: Noord Nederlands Orkest
Pavel Baleff
Wibi Soerjadi
ntb

Uitgebreid genieten
Classics: At the Movies is de stijlvolle avond uit in Het Concertgebouw. We rollen de rode loper voor u uit en u krijgt de meest aansprekende en mooiste filmmuziek voorgeschoteld. Stukken die u kent of herkent. Ook neemt de presentator u mee naar de verhalen achter de muziek. Het uitgebreide VIP-arrangement van Classics: At the Movies begint vanaf 18.15 uur in de prachtige Spiegelzaal. Hier wordt u hartelijk ontvangen door een van onze hostesses en geniet u van een heerlijk driegangendiner, inclusief twee glazen wijn per persoon en tafelwater.

Na het diner begeleiden wij u naar de Grote Zaal, waar voor u de mooiste plaatsen zijn gereserveerd. In de pauze van het concert bent u weer welkom in de Spiegelzaal voor diverse hapjes en een glas sprankelende prosecco.

Valentine Classics at the Movies
Wat is er romantischer dan samen op Valentijnsdag naar de film? En dan ook nog eens met live filmmuziek! Sluit gerust de ogen en droom weg in elkaars armen. Het Noord Nederlands Orkest roept alle beelden moeiteloos op. Verdi, Gershwin, Rachmaninoff en vele anderen verklanken alle facetten van de liefde. Muzikale hartkloppingen gegarandeerd!

Van Gershwin tot Bizet en Bond
Harry Piekema presenteert een avond met muziek om van te blozen, van Gershwin tot Bizet. Te beginnen met Verdi’s vurige ouverture bij La forza del destino. Groots verlangen, ook bekend uit de film Jean de Florette. Een van ’s werelds grootste 'ladies men', James Bond, komt tot leven in een wervelende medley. Gershwins Rhapsody in Blue, met solist Wibi Soerjadi, roept het Manhattan van Woody Allen op – toneel van talloze amoureuze verwikkelingen. En Rachmaninoff is onlosmakelijk verbonden aan de roerende film Brief Encounter. Fatale liefdes zijn er bij Bizet (Carmen) en Prokofjev (Romeo en Julia). Zwijmel mee in ons meest romantische conToon meer concerten

© 
copyright Bonhof in the Garden en Human Content Mediaproducties