Radio 4ConcertzenderClassic FMKlara ContinuoRadio Bach Radionomy
radio luisteren
Klassiekemuziek.nl
  ZOEKEN  NAAR  een  concert           
Valentine Classics (exclusief voor Bankgiro Loterij VIP-kaarthouders)


Rossini, Bernstein, Mahler, Saint Saëns, Offenbach, J.S. Bach, Mascagni, Ravel


Uitvoerenden: Noord Nederlands Orkest
Christian Baldini
Erwin Wiersinga
Harry Piekema

Als BankGiro Loterij VIP-kaarthouder kunt u via deze pagina kosteloos maximaal 2 kaarten bestellen voor Classics at the Movies: Vier de liefde op Valentijn op 14 februari 2018. Neem op de avond van het concert uw VIP-kaart mee. Deze wordt gecontroleerd.

U kiest stoelen door in de zaalplattegrond een stoel te selecteren en daarna op de groene BGL-knop te drukken.


Extra's voor Bankgiro Loterij VIP-kaarthouders
U wordt als Bankgiro Loterij VIP-kaarthouder ontvangen op de eerste etage voorafgaand aan het concert met koffie of thee en heerlijke zoetigheden. En in de pauze van het concert bent u wederom welkom in de foyers op de eerste etage voor diverse hartige hapjes en een glas sprankelende prosecco.

Classics at the Movies
Op Valentijnsdag voelt de Grote Zaal als één roze wolk, tijdens een vurige editie van Classics at the Movies. Want is er iets dat je hart sneller doet kloppen dan spannende en meeslepende filmmuziek? Neem je (aanstaande) lief mee en droom weg. Kijk gerust in elkaars ogen: het Noord Nederlands Orkest speelt de soundtrack voor jouw eigen film. Spreekstalmeester is hartenbreker Harry Piekema.

Valentijn
Op Valentijnsdag hoort u in Classics at the Movies de mooiste knuffelklassiek. Van Rossini bijvoorbeeld, wiens La gazza ladra diverse films kleurde. Van Bernstein hoort u fragmenten uit On the town, een musical vol jongens, meisjes en blozende wangen. Het Noord Nederlands Orkest speelt een van de ontroerendste werken ooit geschreven: Mahlers Adagietto uit de Vijfde symfonie. Er is Saint-Saëns (te horen in het schattige Babe), Bach en Offenbach (uit het broeierige Mouline Rouge). Pak tot slot elkaars hand bij Ravels Bolero. Bo Derek, Dudley Moore, satijnen lakens… kon het maar altijd Valentijn zijn….Toon meer concerten

© 
copyright Bonhof in the Garden en Human Content Mediaproducties