Radio 4ConcertzenderClassic FMKlara ContinuoRadio Bach Radionomy
radio luisteren
Klassiekemuziek.nl
  ZOEKEN  NAAR  een  concert           ____________________________________________________________________________________

Vanwege de uitbraak van het Coronavirus en de genomen maatregelen zijn alle concerten tot 7 APRIL afgelast.


Star Wars: Return of the Jedi - Live in Concert


Williams


Uitvoerenden: Residentie Orkest Den Haag
Dirk Brossé

Star Wars: Live in Het Concertgebouw
Ga deze zomer op muzikale ruimtereis. Na staande ovaties voor de eerste twee Star Wars-films, is het nu tijd voor opvolger Return of the Jedi. In dit derde deel van de saga gaan we verder op avontuur met Luke Skywalker, R2D2, Han Solo en Princess Leia. U ziet de film op groot scherm en de duizelingwekkende soundtrack wordt live gespeeld door het Residentie Orkest. Net als vorige zomers is Dirk Brossé de dirigent.

Return of the Jedi
In de derde Star Wars-film staat Luke Skywalker voor de taak een nieuwe, nog gevaarlijker Death Star te vernietigen. Ondertussen hoopt hij Darth Vader los te weken van de Duistere Kant. Flitsende lightsaberduels, mythische ruimtegevechten en bijzondere vriendschappen – componist John Williams brengt ze tot leven in zijn opwindende muziek. Met zijn soundtrack voor Return of the Jedi won hij een Oscar.

Dirk Brossé
De Belgische maestro Dirk Brossé is na meer dan 150 Star Wars-concerten dé Star Wars-dirigent. John Williams zelf benaderde hem om de wereldtournee van Star Wars, a Musical Journey te leiden. Met Return of the Jedi verkent Brossé nieuwe uithoeken van het heelal.


“Presentation licensed by Disney Concerts in association with 20th Century Fox, Lucasfilm Ltd.,
and Warner/Chappell Music.
© 2019 & TM LUCASFILM LTD. ALL RIGHTS RESERVED © Disney"Toon meer concerten