Radio 4ConcertzenderClassic FMKlara ContinuoRadio Bach Radionomy
radio luisteren
Klassiekemuziek.nl
  ZOEKEN  NAAR  een  concert           ____________________________________________________________________________________

Vanwege de uitbraak van het Coronavirus en de genomen maatregelen zijn alle concerten tot 7 APRIL afgelast.


Sam Armstrong piano (UK)


Schubert


Uitvoerenden: Haydn – Pianosonate nr. 31, Hob. XVI:46
Szymanowski – Variaties opus 3
Schubert – Pianosonate nr. 21, D 958

De Brit Sam Armstrong is een van de meest vooraanstaande pianisten van zijn generatie. Hij bereist Europa, Azië en Noord-Amerika, geeft solorecitals, is een gezochte partner in kamermuziek en soleert bij orkesten. Armstrong trad op in ’s werelds belangrijkste concertzalen zoals die van de Royal Festival Hall en de Wigmore Hall, beide in Londen, in de kleine zaal van het Concertgebouw Amsterdam, de Bridgewater Hall in Manchester, Kumbo Art Hall in Seoul, Esplanade in Singapore en de Careny Hall’s Weill Recital Hall in New York.

De eerste prijs van de Kirckman Concert Society leidde ertoe dat Sam Armstrong in april 2011 zijn debuut maakte in de Wigmore Hall Londen. Voor International Piano was dit opzienbarende solorecital aanleiding hem als een “major new talent” te betitelen. Hij studeerde aan de Northern Royal College of Music Manchester bij Helen Kirzos en aan de Mannes College of Music New York bij Richard Goode. Sam Armstrong trad twee keer eerder op in de internationale kamermuziekserie Zondagmatinees in De Paulus Oegstgeest, 10 april 2018 en 27 oktober 2019.

Sam Armstrong opent zondagmiddag 5 juli de serie Zomer van 2020 in Oegstgeest en daarmee tevens het seizoen 2020/21 van internationale kamermuziekserie Zondagmatinees in De Paulus.
 
Concertorganisatie: Muziekkamer Oegstgeest  
Prijs 30 euro € 30,00
Vanaf 5 juli t/m 20 september 8 concerten Zomer van 2020 zie website

Toon meer concerten