Radio 4ConcertzenderClassic FMKlara ContinuoRadio Bach Radionomy
radio luisteren
Klassiekemuziek.nl
  ZOEKEN  NAAR  een  concert           
Muzikaal voorwerk


Antonio Vivaldi.  - Gloria , mis
G.F. Handel  - Dixit Dominus , mis


Uitvoerenden: Door het koor, orkest en solisten van de Nederlandse Bach Academie worden, onder leiding van artistiek leider Hoite Pruiksma, uitgevoerd: het Dixit Dominus van Händel als hoofdbestanddeel van het programma en het Gloria van Vivaldi.
 
Concertorganisatie: Nederlandse Bach Academie  
Prijs: variërend van € 9,00 tot € 18,00
Dit is het eerste theatrale concert van de vernieuwde Nederlandse Bach Academie, voor jong en oud. Kleurrijke kleding, beweging, humor en uitbundige feestelijke muziek. Even terug in de tijd van de barok. Een levendig schouwspel waarin de zangers elkaar uitdagen in een prachtig zangspel.
Muzikaal Vuurwerk wordt een totaal nieuwe ervaring. Denk aan woorden als uitbundig, klankrijk, sierlijk en zelfs brutaal...

Door het koor, orkest en solisten van de Nederlandse Bach Academie worden, onder leiding van artistiek leider Hoite Pruiksma, uitgevoerd: het Dixit Dominus van Händel als hoofdbestanddeel van het programma en het Gloria van Vivaldi.

De uitvoering begint met een voorbeschouwing en er zal een pauze zijn.

Dit concert wordt ook uitgevoerd op zondag 14 oktober in Veenhuizen (in de Grote kerk om 11:15) en in Leeuwarden (in het koepeltheater om 20:00).

Entree:
€18 volwassenen
€9 studenten /scholieren

Reserveren kan via de site van de NBA: www.nederlandsebachacademie.nl. Daarnaast zijn de kaarten ook te koop bij boekhandel Van der Velde in Leeuwarden en Assen, de readshop in Coevorden en Daan Nijman in Roden.


Toon meer concerten

© 
copyright Bonhof in the Garden en Human Content Mediaproducties