Radio 4ConcertzenderClassic FMKlara ContinuoRadio Bach Radionomy
radio luisteren
Klassiekemuziek.nl
  ZOEKEN  NAAR  een  concert           ____________________________________________________________________________________

.


IVC - Openingsconcert Mozart masterclass and more


's-Hertogenbosch, Verkadefabriek, za. 28 nov. 2020 - 19:15 uur

Mozart, Wolfgang Amadues  - Diverse


Uitvoerenden: • Bernadeta Astari, sopraan
• Nina van Essen, mezzosopraan
• Anton Kuzenok, tenor
• Yvonne Gesler, piano
 
Concertorganisatie: Internationaal Vocalisten Concours  
Prijs: variërend van € 10,00 tot € 17,50
Het Internationaal Vocalisten Concours (IVC) organiseert in november Mozart masterclass and more. Onder het motto ‘The world keeps on singing’ biedt IVC een podium aan zangtalent. De masters, Vesselina Kasarova, Roberta Alexander en Thomas Oliemans, gaan met jonge zangers aan het werk gaan met muziek van Mozart. Daarnaast worden er concerten gegeven door laureaten en vindt er een Forum plaats waarin de toekomst van de zangkunst centraal staat. Sopraan Eva-Maria Westbroek brengt tijdens het slotconcert o.a. Les nuits d’été van Berlioz. Mozart masterclass & more vindt plaats van 28 november tot en met 4 december 2020 in de Verkadefabriek in ’s-Hertogenbosch. De meeste evenementen zijn toegankelijk voor publiek.

De masterclassweek wordt geopend op 28 november met een IVC-laureatenconcert waarin sopraan Bernadeta Astari, mezzosopraan Nina van Essen en tenor Anton Kuzenok optreden.

Toon meer concerten