Radio 4ConcertzenderClassic FMKlara ContinuoRadio Bach Radionomy
radio luisteren
Klassiekemuziek.nl
  ZOEKEN  NAAR  een  concert           ____________________________________________________________________________________

.


Duitse Meesters


1) J.S. Bach  - Jesu Meine Freude , Koormuziek
2) Mendelsohn  - Denn er hat seinen Engeln befohlen über dir , Koormuziek
3) Brahms  - Der Jager, Wach auf meins Herzens Schone, Der Gang zum Liebchen, Abendlied, In stiller Nacht , Koormuziek
4) Rheinberger  - Drie Geistliche Gesänge , Koormuziek


Uitvoerenden: Projectkoor Vida Vocalis uit Capelle aan den IJssel. De dirigent van het koor is Vincent Spoeltman, die onder meer zingt bij de Nationale Opera, dirigeert bij diverse koren en een bloeiende lespraktijk heeft.
Het koor heeft een vaste kern van circa 15 enthousiaste zangers. Bij elk project wordt het koor uitgebreid met projectzangers. Aan dit programma doen 38 zangers mee.
 
Prijs Inclusief Consumptie € 14,00
Het succesvolle kamerkoor Vida Vocalis zingt uitdagende muziek van bekende Duitse componisten. Voor de pauze kunt u luisteren naar een acht-stemmig koorwerk van Mendelssohn en het prachtige motet Jesu meine Freude van Bach. Na de pauze staan liederen van Rheinberger en Brahms op het programma.
Tussen de koorwerken door verzorgen diverse solisten spannende intermezzi. Zo zingt de Moldavische sopraan Diana Axentii het ‘O, lieb so lang du lieben kannst!’ van Liszt. De vaste organist van de Hoflaankerk, Wouter van der Wilt, begeleidt het koor en speelt solo het fraaie Präludium und Fuge van Mendelssohn. Vida Vocalis staat onder leiding van dirigent Vincent Spoeltman en aan dit project doen 38 koorzangers mee.

https://vidavocalis.nl/kijk-luister/

Toon meer concerten