Radio 4ConcertzenderClassic FMKlara ContinuoRadio Bach Radionomy
radio luisteren
Klassiekemuziek.nl
  ZOEKEN  NAAR  een  concert           
Classics at the Movies: vier de liefde op Valentijn VIP


Rossini, Bernstein, Mahler, Saint Saëns, Offenbach, Elgar, Mascagni, Ravel


Uitvoerenden: Noord Nederlands Orkest
Christian Baldini
Harry Piekema

VIP-arrangement
Via deze pagina bestelt u het VIP-arrangement voor Valentine Classics at the Movies.

Uitgebreid genieten
Classics: At the Movies is de stijlvolle avond uit in Het Concertgebouw. We rollen de rode loper voor u uit en u krijgt de meest aansprekende en mooiste filmmuziek voorgeschoteld. Stukken die u kent of herkent. Ook neemt de presentator u mee naar de verhalen achter de muziek. Het uitgebreide VIP-arrangement van Classics: At the Movies begint vanaf 18.15 uur in de prachtige Spiegelzaal. Hier wordt u hartelijk ontvangen door een van onze hostesses en geniet u van een heerlijk driegangendiner, inclusief twee glazen wijn per persoon en tafelwater. Bekijk alvast het menu.

Na het diner begeleiden wij u naar de Grote Zaal, waar voor u de mooiste plaatsen zijn gereserveerd. In de pauze van het concert bent u weer welkom in de Spiegelzaal voor diverse hapjes en een glas sprankelende prosecco.

Classics at the Movies
Op Valentijnsdag voelt de Grote Zaal als één roze wolk, tijdens een vurige editie van Classics at the Movies. Want is er iets dat je hart sneller doet kloppen dan spannende en meeslepende filmmuziek? Neem je (aanstaande) lief mee en droom weg. Kijk gerust in elkaars ogen: het Noord Nederlands Orkest speelt de soundtrack voor jouw eigen film. Spreekstalmeester is hartenbreker Harry Piekema.

Valentijn
Op Valentijnsdag hoort u in Classics at the Movies de mooiste knuffelklassiek. Van Rossini bijvoorbeeld, wiens La gazza ladra diverse films kleurde. Van Bernstein hoort u fragmenten uit On the town, een musical vol jongens, meisjes en blozende wangen. Het Noord Nederlands Orkest speelt een van de ontroerendste werken ooit geschreven: Mahlers Adagietto uit de Vijfde symfonie. Er is Saint-Saëns (te horen in het schattige Babe), Offenbach (uit het broeierige Moulin Rouge). Pak tot slot elkaars hand bij Ravels Bolero. Bo Derek, Dudley Moore, satijnen lakens… kon het maar altijd Valentijn zijn….Toon meer concerten

© 
copyright Bonhof in the Garden en Human Content Mediaproducties