Radio 4ConcertzenderClassic FMKlara ContinuoRadio Bach Radionomy
radio luisteren
Klassiekemuziek.nl
  ZOEKEN  NAAR  een  concert           
Classics at the Movies: vier de liefde op Valentijn (American Express)


Rossini, Bernstein, Mahler, Saint Saëns, Offenbach, Elgar, Mascagni, Ravel


Uitvoerenden: Noord Nederlands Orkest
Christian Baldini
Harry Piekema

Exclusief VIP-arrangement in Het Concertgebouw
American Express Invites nodigt u uit voor een bijzondere muzikale ervaring: Valentine Classics at the Movies in Het Concertgebouw te Amsterdam. We zijn trots u mee te kunnen delen dat wij als sponsor de beste plaatsen hebben gereserveerd voor een selectie concerten in Het Concertgebouw, een van de meest beroemde concertzalen ter wereld.

Valentine Classics at the Movies
Als American Express Cardmember kunt u aanwezig zijn bij Valentine Classics at the Movies en genieten van een exclusief VIP-arrangement én een persoonlijk ontvangst door Het Concertgebouw en American Express. Deze avond geniet u van de mooiste filmmuziek uit romantische films.

Exclusief American Express VIP-arrangement
Wij hebben de beste plaatsen gereserveerd voor dit concert. De prijs van een eersterangs plaats is € 49 per kaart (exclusief € 2,50 transactiekosten).

American Express biedt u een exclusief VIP-arrangement bestaande uit:
- persoonlijk ontvangst door American Express en Het Concertgebouw
- toegang tot de American Express ruimte voorafgaand aan het concert en in de pauze. Hier kunt u genieten van een drankje
- welkomstwoord door Het Concertgebouw en een exclusief voorproefje van het concert
- uitrijkaart voor Q-Park Museumplein t.w.v. 4 uur (deze kunt u op de avond zelf ophalen bij de ontvangstbalie)

Wij ontvangen u graag om 19.00 uur en om ongeveer 22.30 zal het programma afgelopen zijn.

Koop vandaag nog uw tickets via deze pagina. Of bel uw Centurion relatiemanager / The Platinum Card Lifestyle Service via 020 – 504 8500 / de Platinum Lifestyle Service via 020 – 504 8737 optie 1 om uw plaatsen te reserveren. Wees er snel bij, want op=op!

Voorwaarden
Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Het VIP-arrangement wordt kosteloos aangeboden door American Express. De kaarthouder dient vooraf kaarten te kopen via de Centurion relatiemanager/ The Platinum Card Lifestyle Service / de Platinum Lifestyle Service.
Er geldt een maximum van 4 kaarten per hoofdkaarthouder. Per 2 gekochte kaarten ontvangt u 1 uitrijkaart t.w.v. 4 uur voor de parkeergarage Q-Park Museumplein.Toon meer concerten

© 
copyright Bonhof in the Garden en Human Content Mediaproducties